Responsive Webdesign

Er moet een perfecte balans zijn tussen de tekst en het grafische vlak van een website. Dit is van groot belang voor het succes van een online business. Dit bereiken we onder andere door het ontwerp gebruiksvriendelijk te maken op elk platform. Van conceptfase tot eindproduct gaan we voor het best mogelijke resultaat.

Logo Design

Het logo is het handelsmerk van uw bedrijf. Een sterk logo moet herkenbaar en representatief zijn en het karakter van het bedrijf, de service, de dienst of het product in één beeld weergeven. Met een volledig op maat gemaakt logo zorg ik ervoor dat uw bedrijf weer fris voor de dag komt en u een streepje voor heeft op de concurrentie.

Huisstijl Ontwerp

Naast het ontwerpen van een logo kunt u ook de volledige huisstijl laten aanpassen. Wilt u een bestaand of een nieuw logo verwerken in het drukwerk van uw bedrijf voor onder andere nieuwe visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers of banners? Dit valt prima te realiseren met een op maat gemaakt ontwerp voor elk formaat.

Mobiele Applicaties

Smartphone- en tabletgebruik is de laatste jaren enorm toegenomen. Ontwikkelingen op het gebied van software gaan razendsnel en als onderneming kunt u hier niet in achterblijven. Met ruime ervaring op het gebied van applicatiebouw kan ik uw bedrijf met een mobiele app net de boost geven die het nodig heeft.

Optimalisatie Google

Search Engine Optimalisation (SEO) is de meest effectieve wijze om uw bezoekersaantal te boosten. Ik help uw onderneming het maximale uit uw positie in de zoekresultaten te halen, door een goede technische inrichting van uw website. Hierdoor zullen uw bezoekers, alsmede uw klanten, flink toenemen.

WordPress CMS

Uw website wordt volledig ontwikkeld in het Content Management System (CMS) van WordPress. WordPress is een erg gebruiksvriendelijk systeem waarmee u eenvoudig uw website kunt beheren. Zelf de controle over uw pagina's, teksten afbeeldingen, nieuws en producten. WordPress is volledig gratis.